Sokat gondolkodtam azon, hogy mi mindent pakoljak egy testápolóba ahhoz, hogy sokoldalú legyen,
és nemcsak illatos, hanem ápoló, regeneráló, ugyanakkor problémás, érzékeny bőr hatásos kezelésére is alkalmas legyen!
Kísérleteim során több mindent kipróbáltam, míg megszülettek ezek a kincsek!
A sheavaj egy olyan csodaszer, ami nem csak érzékeny bőrre ajánlott, jótékony hatása minden bőrtípus ideális gyógyszere!
Elsősorban a száraz bőr nedvességtartalmát szabályozza, nyugtató és hidratáló hatású.
Fényvédő, gyulladáscsökkentő, megnyugtatja és ápolja az irritált bőrt.
Bőrpuhító, kisebb égési sérülések esetén segíti a bőr regenerálódását.
A krém csodákra képes!
A jojoba olaj sokféle ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, mindemellett könnyen felszívódik.
Kötőszövet erősítő hatása van, számos kozmetikában terhességi csíkokat kezelnek vele.
Vízhiányos, érzékeny bőrre ideális, ránctalanít és regenerál, mindemellett allergiamentes.
A sárgabarackmag olaj nagyon jó hidratáló, kiváló terhességi csíkokra, nyugtató hatású, ideális akár vízhiányos és érzékeny bababőrre is!
A selyempor fantasztikus és természetes csecsemőápoló, valamint kitűnő gyógyír az érzékeny bőrre!

 • Adelphos testvaj

  Ennél fűszeresebb és izgalmasabb illat nincs! Levendula és ámbra találkozik, egy szexi randevúra, titokzatos, elbűvölő frissítő kompozíció, csábító illatával nem lehet betelni! Azoknak ajánlott, akik tudják, mit akarnak, magabiztosak, céltudatosak, erősek, hangsúlyt fektetnek a tökéletes ápolásra, természetes kényeztetésre és különleges termékekre, ugyanakkor mindezt élvezik és értékelik. Naponta alkalmazható bármely bőrtípusra, főleg érzékeny, problémás bőrre. Nyáron frissít, télen melegít!

 • Helena testvaj

  Párizs integet, így jellemezném ezt az illatot! Varázslatos és vibráló, mely a szépséget fejezi ki a maga legtökéletesebb nőiességében. Extravagáns, pazar, sőt megrészegítő luxus parfüm jellemzi ezt a kompozíciót, ugyanakkor ízig-vérig mézédes, csábító és kihívó! Bódító hatása magával ragad, Ámor nyílvesszője téged is azonnal megmérgez.

 • Ivory testvaj

  Kérsz egy Cappuccinót? Habzsolni, kanalazni való illat, kakaóültetvényekre emlékeztet, egy csipetnyi kókusszal fűszerezve. Annyira kellemes, hogy nem lehet vele betelni, ápoló és regeneráló hatású, feszesít és narancsbőr ellen is hatásos! Friss, élénk és komoly illat, ébresztő, józan, egy csésze kávéra, cappuccinóra emlékeztet! Serkenti az emlékezőtehetséget, a koncentrációt és egy török közmondás szerint: A kávé fekete, mint az ördög, erős, mint a halál és édes, mint a szerelem!

 • Jaelyn testvaj

  Mennyeien édes, friss illat jellemzi ezt a testvajat, a gyöngyvirág ellenállhatatlan és csábító szépsége magával ragad! Régen isteni ajándéknak tekintették, és kizárólag különleges aranytégelyekben tartották. Az odaadás, a szerelem illata, lenyűgözően finom, mégis stílusos és egyszerű. Ahogy a gombáknál, úgy a virágoknál is gyakran előfordul, hogy a legszebbek sokszor a legveszélyesebbek. Karcsú, nőies, elegáns, hódító és leírhatatlanul vonzó illat.

 • Kyra testvaj

  Trópusi koktél, ebben minden benne van! Ananász, kókusz, narancs, kiwi, mangó… soroljam még? Édes, émelyítő illata percek alatt lenyűgöz, rabul ejt, és egész nap végig kísér, nem enged el! Kellemes egzotikus gyümölcskoktél illat, ami percek alatt hódít és elbódít! Előreláthatóan jókedvre, gondtalanságra derít, ugyanakkor a selymes és ápolt bőr garantált!

 • Lylo testvaj

  Ez az illat egész évben hódít, mindegy milyen az idő! Hideg, meleg, kánikula, megunhatatlan és páratlan! Vérnarancs édes, kellemes illata vesz körül, lebeg a levegőben, kíséri lépteid, és színezi álmaid! Pozitív energiával feltöltő, valamint nyugtató, frissítő hatása garantált, lehetetlen nem szeretni. Visszaadja a száraz vagy a zsíros bőr egyensúlyát, gyógyír ráncos, fáradt, repedezett bőrre.

 • Nelony testvaj

  Ez az illat leírhatatlanul édes és erotikus! A hársfa finom kivonata hódít, és csábít naponta egy újabb és újabb találkára, olyan, mint a kábítószer. Aki egyszer kipróbálta, az újból és ismét, szeretné átélni, épp azért, mert ellenállhatatlan! Sokkal több, mint kellemes illatforrás, mézes illata maga a csurrantott női szeretet, lágyságában megingathatatlan, anyai ölelésben könnyebb elengedni a nyomasztó, haszontalan terheket, a szerelmet ihlető illatfelhője, szelleme, létünk felé nyitja szívünket. Balzsam szomorúság ellen!